De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks
Română> NOUTATI> IREKS la iba 2018

IREKS la iba 2018

Pasiune și dragoste pentru produse coapte - asta este ceea ce vizitatorii standului IREKS pot experimenta în direct la sala B4, la iba, în München, între 15 și 20 septembrie 2018.

Coptul produselor este un meșteșug cu o mare tradiție. Pasiunea, priceperea, conștientizarea calității și dedicarea completă sunt la fel de importante astăzi ca și în trecut pentru a putea face pâine și produse de panificație cu adevărat bune. Dacă cineva iubește ceea ce face, atunci va realiza și acest lucru - la fel ca în trecut, acum și în viitor.

Dar pentru a lucra cu succes este la fel de important să fii deschis la nou, să-ți lași creativitatea liberă și să te inspiri din tendințele actuale. Prin urmare, cu pasiune și cu dragoste pentru detalii, IREKS creează produse și rețete cu care brutăriile își pot consolida identitatea artizanală și pot realiza idei moderne pentru clienții lor.

Noile legături dintre tradiție și inovație sunt, de asemenea, în centrul atenției, și IREKS le prezintă la Sala B4 | Standul 330 în acest an.

În cadrul a trei zone de activitate, vizitatorii au posibilitatea de a face schimb de experți, pot urmări specialiștii de la IREKS de la o distanță apropiată de producția de produse de cofetărie delicioase și se pot convinge de calitatea superioară a produselor. Aici se pune accentul pe subiecte care oferă numeroase idei noi, de la pregătirea unor gustări atractive, prin prelucrarea unor tipuri speciale de cereale, la crearea de produse dulci tentante celor interesați pentru portofoliul lor individual de produse.

Chiar dacă fiecare zonă este o insulă separată de inspirație, cele trei zone au un lucru în comun: toate arată ce leagă IREKS de profesie - o mare pasiune și dragoste pentru produse coapte!