De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks
Română> NOUTATI> Împreună suntem puternici!

Împreună suntem puternici!

Răspândirea globală a coronavirusului ne prezintă tuturor provocări majore. Companiile de procesare a alimentelor sunt considerate relevante sistemic și aduc o contribuție valoroasă la aprovizionarea populației cu alimente. Aceasta are ca rezultat o responsabilitate specială pentru clienții noștri și, desigur, pentru noi, să menținem operațiunile de afaceri în cel mai bun mod posibil. În îndeplinirea acestei sarcini, sănătatea și siguranța angajaților, clienților și partenerilor noștri de afaceri au cea mai mare prioritate.

IREKS urmărește îndeaproape evoluțiile actuale cu privire la coronavirusul SARS-CoV-2. Un grup de coordonare special format tratează intens noile dezvoltări zilnic și a luat diverse măsuri preventive pentru a contracara extinderea ulterioară a coronavirusului.

Tocmai în această situație dificilă, Grupul IREKS încearcă să sprijine clienții noștri în menținerea activităților lor de afaceri, pentru a furniza produse populației în cel mai bun sens, în conformitate cu filozofia noastră de parteneriat. Personalul nostru de teren va continua să sprijine în mod activ clienții noștri în calitate de consilieri - prin telefon sau e-mail, dar din ce în ce mai des, de asemenea, personal, pe teren. Vizitele personale sunt în prezent supuse unor reglementări stricte de protecție și igienă pentru a oferi cea mai bună protecție posibilă atât clienților, cât și angajaților noștri. În acest fel, clienții noștri pot continua să se bazeze pe serviciul nostru complet.

Solidaritatea, care este tangibilă în aceste zile, este încurajatoare. Să continuăm să ne unim, să facem tot posibilul și să contribuim astfel la cea mai bună gestionare posibilă a acestei situații excepționale. Împreună suntem puternici – ieri, azi și mâine.