Naturally the Best
Service - for us, the expression
of true partnership
Ireks
Română> INSTRUIRE> Webinare> Malțul – tradiția întâlnește inovația

Seminar Online: IREKS eCampus [Live]
“Malțul – tradiția întâlnește inovația”

Malțul este utilizat numai pentru fabricarea berii? Nu chiar! Malțul joacă și un rol major în fabricarea produselor de panificație.

În webinarul nostru „Malțul - tradiția întâlnește inovația”, veți cunoaște mai bine acest produs natural tradițional cu un caracter modern. Experții noștri Jan Ronniger și Christoph Popp vă vor explica ce este special la malț, cum este produs și cum pot fi rafinate produsele coapte cu acesta. În plus, veți obține o perspectivă asupra aromelor și gustului diferitelor tipuri de malțuri și a proprietăților făinii activ enzimatice de malț.

Aflați mai multe despre competența noastră de bază și veniți în lumea malțurilor!

Conținut:

  • Varietate de malțuri și posibilități de producție și rafinare
  • Aplicarea malțurilor aromatice și pentru gust
  • Făină activ enzimatică de malț
  • Prezentare live de produse de brutărie

Experimentați live...

Jan Ronniger
IREKS Baking Centre

Assistant to the Director of Baking Technology International

Christoph Popp
IREKS Baking Centre

Master Baker International

 

Salvați data...

Date:

4 Mai 2021, 10 am  (Engleza)

Durata:     30 minutes (urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri)

Taxa de participare: gratis

Locurile sunt limitate!

 

Contact:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com