De la natura ce-i mai bun
Instruirea - pentru noi,
expresia adevaratului parteneriat
Ireks
Română> INSTRUIRE> Webinare> Produse de patiserie prăjite - delectare dulce tot timpul anului

Online seminar: IREKS eCampus [LIVE]
"Produse de patiserie prăjite -
delectare dulce tot timpul anului"

Fie că sunt gogoși, mini-gogoși sau produse de patiserie choux - produsele de patiserie prăjite sunt foarte solicitate, nu doar în timpul festivalurilor. Dar cum pot deveni aceste clasice un adevarat succes al vânzărilor pe tot parcursul anului? Experții noștri vă vor spune în cadrul webinarului! Aceștia vă vor oferi sfaturi cu privire la materiile prime utilizate și vă vor explica ce trebuie să aveți în vedere în timpul etapelor individuale ale procesului de producție a produselor de patiserie prăjite. De asemenea, veți învăța cum să rafinați produsele coapte cu umpluturi, glazuri și decorațiuni și astfel să oferiți consumatorilor o diversitate de produse.

Lasă-te inspirat și încântă-ți clienții cu idei creative pentru produse de patiserie!

Conținut:

  • Varietate de produse de patiserie prajite
  • Selectarea materiilor prime utilizate
  • Compoziția rețetei - proprietăți tehnologice
  • Etape ale procesului de producție a produselor coapte prăjite
  • Inspirație și idei

Experiență live ...

Mathias Weigel    
IREKS Baking Acadamy

Maestru brutar si Expert in panificatie

Melina Schlange-Schöningen
DREIDOPPEL Application Technology

Maestru cofetar

 

Salvează data...

Datele: 
24 august 2021 - 15:00 CET (germană)
26 august 2021 - 15:00 CET (engleză)

Durata:     30 de minute (urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri)

Taxa de participare: gratuit

LOCURILE SUNT LIMITATE!

 

Persoana de contact:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com