De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks
Română> NOUTATI> Schimbarea de la IFS la FSSC

Schimbarea de la IFS la FSSC

Pana in prezent, IFS (International Featured Standard) a fost o componenta fundamentala a Sistemului nostru de Management al Calitatii. Acum a fost inlocuit de standardul FSSC, care a crescut ca importanta la nivel international.

Pentru a satisface mai bine cererile viitoare ale pietei, IREKS a fost certificat in conformitate cu FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) pentru prima data in septembrie 2015. Comparativ cu IFS, acest standard independent si internațional ofera multe avantaje si contribuie la mentinerea si imbunatatirea in continuare a standardelor de inalta calitate.

In plus fata de sectorul comertului cu amanuntul, experti din zona de productie si monitorizarea produselor alimentare, sunt de asemenea implicati in dezvoltarea ulterioara a FSSC. In acest fel, imbunatatirile vazute din diferite perspective sunt posibile. In plus, in urma recunoasterii de catre GFSI (Global Food Safety Initiative), standardul FSSC este un echivalent exact al BRC Global Standard (British Retail Consortium Global Standard) si IFS.

Dezvoltarea continua a certificarii nostre face clar ca IREKS ofera in mod constant cea mai inalta calitate a produselor și sigurantei alimentare.