De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks

iba 2023: O privire in viitor

În perioada 22 - 26 octombrie 2023, târgul iba va avea loc la München – cu IREKS, desigur! Arătăm idei inovatoare, concepte și noi evoluții și am dori să găsim împreună cu tine căi spre viitor.


„In tendințe, surprinzător, de pionierat – așa vedem noi iba 2023! Așteptăm cu nerăbdare interacțiunea personală și să realizăm soluții creative, individuale împreună cu clienții noștri din întreaga lume. Pentru că acum totul este despre modelarea în comun a viitorului.” Acesta este ceea ce directorul general al IREKS, Dr. Sabine Krätzschmar, și-a stabilit ca obiectiv pentru întâlnirea la nivel de industrie. Doriți să anticipăm?

 

PASTE FOR TASTE – O pastă, mii de posibilități

Boabe suculente de malț și semințe, precum și făinuri aromatice de malț și malț grosier, împreună cu puțină maia și sare, combinate într-o pastă aromatizantă care poate fi procesată imediat și este stabilă la depozitare: Acestea sunt produsele noastre PASTE FOR TASTE! Folosindu-le, brutăriile nu au limite atunci când vine vorba de rafinarea produselor coapte. Indiferent dacă se folosesc pentru pâine sau chifle crocante, pentru baghete sau produse coapte cu drojdie. Indiferent dacă sunt făcute din grâu, secară sau grâu spelta – pastele noastre aromatizante sunt ideale pentru orice tip de produse coapte, aducând aromă și varietate gamei dumneavoastră într-un mod foarte simplu. Datorită dozajului flexibil de 10 până la 40 %, se poate obține o intensitate individuală a aromei – indiferent dacă PASTE FOR TASTE este adăugat în timpul preparării aluatului sau frământat în aluatul finit. Specialitățile de panificație nu sunt doar atrăgătoare din punct de vedere vizual, ci și un adevărat punct de interes prin caracterul lor inconfundabil de malț dulce și cu cerealele integrale și semințele incluse.

 

 

MELLA-MOHN GOURMET – Seminte mici, gust mare

Cum se face produsul perfect cu mac? Este vorba de calitatea semintelor de mac folosite! Fiind unul dintre puținii producători de produse din mac din întreaga lume, urmărim producția produselor noastre de la selecția soiului de mac până la cultivarea acestuia și realizarea produsului finit. Noul nostru produs MELLA-MOHN GOURMET nu face excepție de la aceasta. Datorită conținutului ridicat de semințe de mac, umplutura are un aspect atractiv, închis la culoare și o aromă puternică de mac, fără nici un fel de gust amar. Oferă produselor de panificație o prospețime de lungă durată, are calități excelente de întindere și de turnare cu poșul și este stabilă la coacere și la congelare. Acest lucru îl face deosebit de versatil într-o mare varietate de produse de patiserie, cum ar fi clasicul striezel de mac sau prăjitura de mac, în franzbrötchen cu mac sau pentru rafinarea aluaturilor de pandișpan și aluaturilor de prăjitură simplă și chiar și în producția de deserturi. Cerul este limita!

 

 

În plus: am pregătit multe alte produse și idei noi pe care le puteți experimenta cu toate simțurile la iba. Vizitați-ne în perioada 22 - 26 octombrie 2023 în Sala B4 Stand 230 și aflați mai multe.