De la natura ce-i mai bun
Siguranta poate fi data
doar de catre cineva care este sigur pe sine
Ireks
Română> CALITATE> Certificare FSSC 22000

FSSC – sistemul de siguranta a alimentelor

IREKS indeplineste cerintele FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000 - Certificarea Sistemului de Siguranta Alimentara) din 2015 pentru a oferi numai produse cu cel mai inalt nivel de calitate pentru clientii si partenerii nostri.

Pe baza normelor internationale ISO 22000, FSSC a fost extins cu cerinte si criterii suplimentare si, de asemenea, a fost recunoscut in această forma de GFSI (Global Food Safety Initiative - Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentelor). Astfel, FSSC este comparabil cu alte standarde de siguranta alimentara, precum IFS si BRC.

Abordarea respectiva a standardului FSSC sau ISO 22000 este diferita, cu toate acestea. In timp ce atat IFS cat si BRC sunt certificari de produse emise de sectorul de retail, FSSC 22000 este un sistem complet de Certificare a Sistemului de Management. Prin intermediul acestei abordari mai cuprinzătoare a sistemului, putem reactiona mai bine la cerintele productiei internaționale de alimente si putem realiza mai multe imbunatatiri de durata prin utilizarea consecventa.

Dezvoltarea continua a certificarii nostre face clar ca IREKS ofera in mod constant cea mai inalta calitate a produselor si sigurantei alimentare.

FSSC 22000 Certificat