De la natura ce-i mai bun
Siguranta poate fi data
doar de catre cineva care este sigur pe sine
Ireks
Română> CALITATE> Productie Hi tech

Productia Hi tech are grija de siguranta produsului si igiena

IREKS produce calitate. Acest principiu al filozofiei companiei este aplicat strict la IREKS in productia de ingrediente. Un sistem de mixare pe lot complet automatizat garanteaza ca standardele de siguranta sunt la cel mai inalt nivel.

In sistemul de mixare pe lot de la IREKS, materiile prime nu sunt dozate prin conducte ci direct in containere. Ele urmeaza reteta pe rutele de productie controlate si colecteaza ingredient dupa ingredient, automatic. Cantitatile sunt reglate cu ajutorul cantarelor de mare precizie. Containerele conduc controlat electronic catre statiile de mixare si la sfarsit golesc produsul finit in saci.

Tot ceea ce vine in contact cu produsele poate fi desfacut in module si curatat. Aceasta face sa se evite contaminarea incrucisata.

Laboratorul integrat insoteste fiecare stadiu de procesare cu controale de calitate. In plus, intregul flux de materiale este inregistrat cu coduri de bare. Orice sarcina care influenteaza calitatea este semnata de angajatii care lucreaza acolo prin semnatura electronica, folosind un card personal cu cip. Fiecare lot poate fi repede si complet retrasat de la originea ingredientelor pana la intreg procesul de fabricare.

In acest fel, noi tehnologii paveaza drumul catre viitor si permit mai multa eficienta in toate domeniile si chiar indeplinesc cele mai inalte standarde de mediu. Si acestea ne ajuta sa ne tinem promisiunea pe care am facut-o clientilor zi dupa zi: sa le oferim si în viitor intr-un mod fiabil o gama bogata de produse de cea mai buna calitate posibila, în condiţii atractive.