De la natura ce-i mai bun
Bine ati venit
in lumea IREKS
Ireks

Recomandari

Raspunzator pentru continut

IREKS GmbH
Lichtenfelser Str. 20
95326 KULMBACH
GERMANIA

 

Directori: Stephan Bergler, Dr. Sabine Krätzschmar, Olaf Lewe, Hans Albert Ruckdeschel, Stefan Soiné, Dr. Mathias Warwel

 

Cod de inregistrare Bayreuth HR B 86
VAT Reg.No. DE 132360421

 

Contact:
Telefon: +49 9221 706-0
Fax: +49 9221 706-306
E-mail: ireks@ireks.com

 

Copyright si Protectia Marcii Inregistrate

© Copyright IREKS GmbH 2024.
Toate drepturile rezervate.

Toate textele, fotografiile, fisierele multi media ca si macheta site-urilor grupului IREKS fac subiectul legilor in vigoare cu privire la protectia proprietatii intelectuale, mai ales in privinta drepturilor de autor. Folosirea acestora in orice forma necesita permisiunea expresa a IREKS GmbH.

Raspunderea pentru continut

Paginile web ale grupului IREKS sunt intretinute constant. Acestea sunt alcatuite cu foarte mare grija. Totusi, IREKS GmbH nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea si integritatea informatiilor.

Exonerarea de raspundere

Trimiterile catre alte site-uri gasite pe paginile web ale grupului IREKS nu trebuiesc considerate ca recomandari. Acuratetea si corectitudinea informatiilor continute in aceste trimiteri nu sunt verificate de catre IREKS GmbH. IREKS GmbH nu este responsabila pentru continutul paginilor la care face trimitere. IREKS nu isi asuma raspunderea in nici un fel pentru daunele rezultate din folosirea acestor informatii.