De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks
Română> NOUTATI> Malțuri pentru produse coapte

Malțuri pentru produse coapte

Pentru a face produse coapte foarte bune aveți nevoie de ingrediente de înaltă calitate. Cu produsele de malț de la IREKS puteți conferi produselor dvs. coapte un caracter unic.

Malțul a fost folosit deja ca ingredient în brutării de la mijlocul secolului al XIX-lea. Când Johann Andreas Ruckdeschel, fiul fondatorului IREKS, a dezvoltat primul ameliorator activ enzimatic pe bază de malț, sub formă de făină, în anul 1900, nimeni nu s-a gândit că și după mai bine de 100 de ani, malțul de înaltă calitate ar fi în continuare un ingredient de bază al produselor moderne de brutărie.

Totuși, în ultimii ani, malțul nu a fost niciodată uitat ci a fost transformat într-un produs de trend. Cu arome specifice precum caramel, note de produs prăjit sau picant, oferă o gamă largă de aplicații pentru un gust distinct. Acest lucru permite brutarilor să ofere propriilor produse o notă personală.

Dar malțul poate face și mai mult. În plus față de dezvoltarea optimă a aluatului, utilizarea produselor din malț asigură o culoare atractivă a crustei și a miezului, precum și o prospețime îmbunătățită a produselor coapte.

Ce este special la IREKS?

Ca producător de ingrediente pentru produse coapte, avem propria noastră producție de malț și extract de malț, și toate etapele de procesare în mâinile noastre. Orzul, grâul, grâul spelta și secara formează baza pentru o varietate de produse de malț: sub formă de făină, sub formă de pastă și lichid, deschis la culoare sau întunecat.

Având propria companie comercială agricolă, suntem deja implicați în cultivarea cerealelor,incepând cu alegerea câmpului și influențăm calitatea malțurilor noastre dintr-un stadiu incipient. Acest lucru ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a îndeplini dorințele individuale ale clienților sau de a prelua anumite tendințe.

În cele din urmă, experții noștri competenți în gust lucrează împreună cu clienții noștri la soluții individuale de produse și oferă asistență tehnică de specialitate, de exemplu la selectarea produsului potrivit din malț.

Descoperiți gama variată de malțuri IREKS și solicitați sfaturi experților noștri în gust!