De la natura ce-i mai bun
Bine ati venit
in lumea IREKS
Ireks

IREKS – partenerul vostru puternic

Ca si partener al brutariilor, IREKS este binecunoscut pentru ingrediente de prima clasa si idei creative de produse. Cu multe servicii insotim brutarii si cofetarii din mai mult de 90 de tari ca ofertanti de idei, consultanti si ca cei ce rezolva probleme.

O echipa de peste 3.000 angajati este personal langa brutarii si cofetarii in toata lumea. Aceasta se face mai ales de catre mai mult de 500 de angajati cu calificare inalta din departamentul de service, cu 30 de nationalitati – cu totii maestri brutari si maestri cofetari.

Ingrediente de prima clasa pentru brutarii, facute din cele mai bune cereale si din alte materii prime naturale de calitate, sunt combinate la IREKS cu idei creative de produse si retete atractive. In acest fel, dam impulsuri puternice cu care fiecare brutarie isi poate dezvolta mai departe propriul profil.

In plus, IREKS este un lider fabricant de produse de calitate inalta din malt pentru multe berarii de renume. Diviziile de arome, inghetata si comert in agricultura, rotunjesc gama de produse oferita de Grup.

Aici, fiecare membru al familiei IREKS se vede ca si partner real al clientilor.

Sediul Central al IREKS GmbH, Kulmbach