De la natura ce-i mai bun
Bine ati venit
in lumea IREKS
Ireks
Română> DESPRE NOI> International

Gandim global, actionam local

Fiecare tara si fiecare brutarie are caracterul sau individual. Preferintele consumatorilor, gama de produse, procesele de lucru si strategiile de piata sunt diferite. Din acest motiv oferim brutariilor din 90 de tari solutii individuale – in functie de cerinte, inspirate intr-un mod mai regional sau mai international.

Sa actionam in avans si sa lucram intr-un spatiu international, acesta a fost un lucru important pentru fondatorul companiei, acum mai mult de 160 de ani. Urmand aceasta traditie, Grupul IREKS s-a dezvoltat mai mult si face afaceri pe plan international.

In acest fel, suntem bine informati despre specialitatile nationale si regionale dar, in acelasi timp, ne indreptam atentia catre trendurile internationale de asemenea. Aceste cunostinte sunt incorporate in produse individuale si idei de retete, care sunt prezentate brutariilor local de catre expertii nostri foarte competenti din 30 de tari.

Totusi, oricine beneficiaza de schimbul global de idei pe care intentionat il promovam.

Filialele IREKS si partenerii de afaceri care va ajuta in munca de zi cu zi, pot fi gasiti in multe tari pe glob.

Prin integrarea liderului in fabricarea de arome, ingrediente pentru inghetata si decoruri, Dreidoppel, in anul 2004 competenta internationala a Grupului s-a intarit si mai mult.