De la natura ce-i mai bun
Instruirea - pentru noi,
expresia adevaratului parteneriat
Ireks
Română> INSTRUIRE> Seminarii si Cursuri de Instruire

Seminarii si Cursuri de Instruire: va tinem la curent

IREKS detine centre de instruire peste tot în lume. Acolo oferim clientilor nostri posibilitatea, ca urmare a practicii şi specialistilor in seminarii de înaltă calitate şi cursuri de formare, de a se tine la curent si a-si dezvolta propriile idei în continuare.

Centrele de instruire IREKS de pe glob nu doar sprijina fabricarea produselor noastre într-un mod tipic unei ţari, ele va sprijină în primul rând dumneavoastră, clienţii noştri. Aici puteti testa noi reţete, încerca şi experimenta, va puteti instrui angajaţii sau pe Dvs.

Seminariile noastre ce includ practica sunt ţinute de către propriii nostri experţi. În primul rând, accentul principal aici este utilizarea concretă în activitatea dumneavoastră de zi cu zi.

În plus, schimbul intensiv de experienţe între colegi vă oferă posibilitatea de a aduna sugestii, de a fi inspirati şi, în acelaşi timp, să va dezvoltati propriile idei în continuare.

Pentru că nu este suficient să aşteptăm şi să vedem ce fac alţii, este mult mai important să va promovati propria companie cu idei creative, sa optimizati procesele de lucru sau poate sa găsiti noi modalităţi de abordare a clienţilor.

Nenumărati brutari din toată lumea au participat deja la seminarii şi cursuri de formare in centrele noastre de instruire internaţionale. Când vă putem ura bun venit? Luati legatura cu consultantul IREKS sau scrieti-ne.