De la natura ce-i mai bun
Bine ati venit
in lumea IREKS
Ireks

Filosofia noastra

Filosofia Grupului IREKS este sustinuta de trei piloni, care, in acelasi timp, reprezinta baza muncii noastre de zi cu zi: Continuitatea gandurilor si actiunilor, competenta in toate zonele si munca impreuna in parteneriat.

Continuitate

Viziunea a condus IREKS prin mai mult de un secol si jumatate de istorie plina de evenimente. Aceasta se datoreaza investitiilor in tehnologie inovativa si dezvoltarii de noi piete carora IREKS le datoreaza pozitia sa prezenta

Interactiunea traditiei cu progresul isi lasa amprenta asupra companiei noastre, si in consecinta, asupra angajatilor nostri. Oricine vrea sa faca lucrurile mai bine si sa creeze incantare si varietate in numeroase feluri.

Oricine gandeste pe termen lung stie care ii sunt responsabilitatile cu privire la natura. Deoarece doar cand intelegem pamantul ca pe un partener valoros, putem trai in armonie cu el.

Competenta

Sa avem competenta si sa ne dezvoltam mai mult in mod permanent, aceasta este ceea ce conduce familia IREKS din toata lumea

Competenta este aratata de exemplu in alegerea cu grija a materiilor prime, care deja incepe de la cultivarea cerealelor. Se continua cu dezvoltarea de concepte de produse atractive si retete cu idei creative de marketing ca si cu folosirea celei mai moderne tehnologii in productie si laboratoare. Avem de asemenea competenta in serviciile noastre: clientii nostri sunt cautati exclusiv de experti cu inalta calificare in domeniul lor.

In acest fel, totul se intersecteaza intr-un mod optim, si le putem oferi clientilor serviciile pe care le asteapta de la noi. 100 % IREKS inseamna 100 % calitate. Si 100 % siguranta pentru consumator. Noi credem ca aceasta este reponsabilitatea noastra sa facem afaceri in acest fel.

Partneriat

Toate ideile noastre si retetele nu ar valora nimic daca nu ati exista Dvs. – partenerii nostri. Sub motto-ul “Impreuna suntem puternici”, avem grija de parteneriatele noastre in interiorul si in afara companiei – adesea acoperind mai multi ani si decenii

Totusi, luptam cu provocarile impreuna si trecem mai departe cunostintele si experienta din generatie in generatie. Pentru a atinge asta, fiecare persoana din companie aduce o contributie importanta la locul sau de munca si, cu aceasta promisiune, se asigura ca Grupul IREKS va ramane o companie de familie speciala si in viitor.