De la natura ce-i mai bun
Siguranta poate fi data
doar de catre cineva care este sigur pe sine
Ireks
Română> CALITATE> Siguranta materiei prime

Calitatea produsului incepe cu materia prima

La IREKS, toate materiile prime sunt supuse unor controale intense. Laboratorul nostru ultra performant permite o verificare foarte sensibila a celor mai mici reziduuri de metale grele si pesticide.

Doar cine foloseste cele mai bune materii prime pentru produsele sale poate sa fabrice si ingrediente pentru produse coapte de prima clasa. Din acest motiv calitatea si siguranta componentelor folosite la IREKS sunt extrem de importante.

Toate materiile prime sunt supuse unui control al calitatii intens si sistematic in laboratorul nostru. Acelasi criteriu strict se aplica si materiilor prime pe care le producem noi.

Pentru a putea raspunde cererilor, IREKS are laboratoare alimentare in locatii din lumea intreaga, totusi cel de la sediul central din Kulmbach are ceva special:

Laboratorul ultra performant. Echipamentul tehnic si capabilitatile sale de performanta merg mult mai departe decat ce se impune le-gal si decat media uzuala din sector. Echipat cu cele mai moderne aparate si proceduri de masurare, ofera o monitorizare senzitiva pentru toate materiile prime. Ele sunt verificate pentru nivele de metale grele si pesticide – mai putin de 1 gram in 1,000 tone de materie prima.

Aceasta ne permite sa selectam materiile prime cu si mai mare atentie si sa folosim produse naturale cu cel mai inalt nivel de puritate – produse de care clientii IREKS sa poata fi absolut siguri.