De la natura ce-i mai bun
Siguranta poate fi data
doar de catre cineva care este sigur pe sine
Ireks
Română> CALITATE> Conceptul HACCP

Conceptul HACCP:
control al calităţii sistematic şi conştient de riscuri

Metoda "Hazard Analysis and Critical Control Points" (HACCP), înregistreaza şi descrie toate măsurile pentru un control de calitate sistematic şi conştient de riscuri, în timpul tuturor etapelor de producţie. Aceasta este o preocupare centrala care a fost întotdeauna luata în serios la IREKS.

În 1996, la IREKS a intrat in vigoare conceptul HACCP pentru ingrediente de brutarie.

Conceptul HACCP descrie metode sistematice cu privire la modul de recunoastere a tuturor punctelor critice, de exemplu procedurile periculoase sau etapele de producţie în procesele noastre de producţie a alimentelor şi cum se pot verifica şi controla acestea, astfel încât riscurile pentru sănătatea consumatorului sa poata fi prevenite cât de mult posibil.

Aceste riscuri pot fi de natură biologică (de exemplu micro-organisme), de natură chimică (de exemplu reziduuri de pesticide, metale grele), sau de natură fizică (de exemplu, pietre, sticlă, alte organisme străine). La IREKS, procedurile de tratare cu fiecare punct critic individual, au fost stabilite în scopul de a elimina pericolul la produs şi, prin urmare, la consumator.

Cu conceptul HACCP, dovedim clienţilor noştri că fabricam ingredientele pentru brutarie cu mare grijă si facem tot ce sta in puterea noastră sa producem alimente de înaltă calitate şi în condiţii de siguranţă.