De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks
Română> NOUTATI> Stinge luminile! "Umăr la umăr" - noul film de prezentare IREKS

Stinge luminile! "Umăr la umăr" - noul film de prezentare IREKS

Suntem acolo pentru dvs., să dăm o mână de ajutor și să investim în cooperare de lungă durată și de încredere. Pe scurt: Lucrăm „Umăr la umăr” cu clienții și partenerii noștri de afaceri, precum și în cadrul familiei IREKS. Iată ce ne deosebește de mulți alții. Noul nostru film de prezentare al companiei vă va purta într-o călătorie fascinantă prin lumea IREKS în care veți experimenta spiritul nostru mai îndeaproape!

„Umăr la umăr” - in această perioadă, titlul acestui film trebuie interpretat doar la modul figurat, desigur. Parteneriat, cooperare, sprijin reciproc - mai ales astăzi, aceste actiuni sunt foarte valoroase. În ciuda tuturor regulilor și restricțiilor privind distanțarea, găsim căi comune și spiritul nostru de echipă devine din nou vizibil.

Aproximativ 100 de angajați, care au apărut ca actori, s-au asigurat că spiritul IREKS este resimțit și în noul film de prezentare al companiei. În acest mod, filmul a devenit de-a dreptul foarte special. Adevărat, autentic, pur și simplu IREKS!