De la natura ce-i mai bun
Siguranta poate fi data
doar de catre cineva care este sigur pe sine
Ireks
Română> CALITATE> Politica de calitate si siguranta a alimentelor

Politica de calitate si siguranta a alimentelor a IREKS GmbH, Kulmbach

Politica de calitate si siguranta a alimentelor a firmei IREKS acopera toate zonele companiei – de la dezvoltarea produselor la distributie. Noi privim calitatea ca fi-ind completa atunci cand clientii au procesat produsele noastre si sunt complet satisfacuti cu produsele si cu serviciile noastre.

IREKS produce calitate

Politica de calitate si siguranta a alimentelor a companiei noastre poate fi redusa la un simplu numitor comun. Clientii nostri asociaza termenul de calitate cu nu-mele nostru, cu produsele noastre de marca si cu serviciile noastre de consultanta.

Calitatea este definita de clientul nostru.

Noi definim calitatea ca pe o indeplinire completa a dorintelor clientilor nostri. Doar prin respectarea consistenta a dorintelor clientilor nostri putem atinge calitatea pe care clientii o asteapta de la noi.

In aceasta privinta, suntem constienti de marea responsabilitate pe care o avem fata de clientii nostri. Pentru noi, sunt pe primul loc producerea de alimente sigure si studierea legilor corespunzatoare.

Clientii satisfacuti reprezinta un avantaj competitiv decisiv si asigura viitorul companiei.

Calitate prin intermediul sigurantei alimentare

In timpul fabricarii de produse alimentare, siguranta alimentara este un aspect fundamental al calitatii.

Din acest motiv lucram la fiecare nivel, de la achizitii prin dezvoltare si productie la distributie, pentru punerea in aplicare a programelor ample de prevenire care se bazează pe principiile Conceptului HACCP. Aceste programe includ toate cerintele legale, dar nu se limitează la acestea.

In plus fata de dezvoltarea continua a programelor noastre privind siguranta alimentara, comunicarea deschisa cu privire la acest subiect este de asemenea importanta pentru noi . Prin urmare stam cu placere la dispozitia clientilor nostri pentru orice întrebări în această privinta.

Calitatea necesita fiecare angajat

Fiecare isi aduce contributia la calitate. Calitatea se creaza in fiecare loc unde se lucreaza, nu doar in productie, fie ca este in ad-ministratie sau distributie, in companie sau pe teren. Calitatea poate fi imbunatatita prin dezvoltare continua si neintrerupta. Fiecare dintre noi, oriunde lucreaza, este chemat sa lucreze impreuna pentru a mentine si imbunatati constant calitatea.

Calitate la fiecare colt

Continutul si scopul sistemului nostru de management al calitatii este asigurarea planificata a calitatii produselor. O integrare orientata a tuturor zonelor in sistemul de management al calitatii garanteaza crearea unei calitati sofisticate a produsului. Calitatea incepe deja in timpul etapelor de dezvoltare a unui produs si include o alegere atenta a furnizorilor si materiilor prime de calitate, productia folosind cele mai moderne tehnologii si un sistem efectiv de vanzari si distributie.

Noi privim calitatea ca fiind completa atunci cand clientii au procesat produsele noastre si sunt complet satisfacuti cu produsele si cu serviciile noastre.

Calitate care merita aratata

Dorim sa ne prezentam in fata clientilor si suntem dispusi sa discutam deschis. Primim cu placere toti clientii si profitam de orice oportunitate pentru a le arata cine suntem si ce facem.