De la natura ce-i mai bun
Instruirea - pentru noi,
expresia adevaratului parteneriat
Ireks
Română> INSTRUIRE> Suport versatil

Suport versatil: de la noi pentru Dvs.!

IREKS sprijină clienţii în toate aspectele legate de brutarie. Experţi din diferite domenii de specialitate va pun la dispozitie cunostintele lor. De la marketing şi promovarea vânzărilor, prin dezvoltarea retetelor, la subiecte din legislaţia tehnologica, IREKS este de partea voastra.

Dezvoltare retete

Dezvoltarea retetelor noastre vă oferă idei proaspete pentru o gamă atractivă şi profitabilă de produse - de la produse de succes internaţional, prin intermediul produselor de brutarie tipice unei tari, la specialităţi cu un caracter regional. Şi ceva nou se adaugă în fiecare zi!

Marketing

Cu concepte de publicitate profesionale şi campanii de publicitate, IREKS contribuie cu bucurie la vânzările de succes de produse coapte din brutaria dumneavoastră. Spectrul de posibilitati variază de la materiale publicitare clasice, cum ar fi banderole de paine, pungi de hârtie, etichete pentru produse de brutarie şi displayuri, la prezentari multi-media.

Targuri

In fiecare an IREKS este la dispoziţia dvs. la târguri, în toate regiunile din lume, cu concepte atractive şi o echipă de experţi în calitate de furnizori de idei şi de parteneri de discuţii. Utilizaţi posibilităţile pe care le ofera târgurile si vizitati-ne!

Literatura de specialitate

Cu literatura noastră de specialitate proprie, de exemplu "IREKS-ABC" sau "Bäckereitechnisches Handbuch", oferim clientilor nostri lucrari de referinţă în toate aspectele legate de produsele de brutarie.

Aveti o intrebare? Atunci vă rugăm să contactaţi consultantul dumneavoastră IREKS sau scrieti-ne.