De la natura ce-i mai bun
Noutati de la IREKS:
va tinem la curent oriunde va aflati
Ireks
Română> NOUTATI> Special 2021: "Blanc et Noir"

Special 2021: "Blanc et Noir"

"Blanc et Noir" [în limba franceză "alb și negru"] –  acesta este titlul calendarului nostru IREKS pentru anul 2021. În fiecare lună, găsiți inspirație pentru produse de coapte care nu sunt doar atrăgătoare din punct de vedere vizual, dar care, datorită formelor lor speciale, influențează și gustul. Fotografiile în alb și negru accentuează artistic detaliile fascinante ale produselor de gramaj mic.

 

Rețete "Blanc et Noir" 

 

Ianuarie: Mohnzöpfchen

Februarie: Bagels

Martie: Doppelsemmel

Aprilie: Pão Francês

Mai: Krustis

Iunie: Rosenbrötchen

Iulie: Rosetta Soffiata

August: Simit

Septembrie: Laugenbrezeln

Octombrie: Schrippen

Noiembrie: Seelen

Decembrie: Brötchen tip “Ferrarese”

 

În brutăriile din întreaga lume există cele mai variate produse de gramaj mic. Acestea au adesea o referință regională sau istorică și, ca urmare a producției lor elaborate și a prelucrării ingenioase, sunt considerate ca fiind semnul unei bune brutării. Un cuptor complet plin cu produse de gramaj mic perfect executate aduce un zâmbet imens pe chipul brutarului și îl umple de o mândrie deosebită. Pentru că a coace este un lucru de suflet!

În fiecare lună veți fi transportați în această lume a artei produselor de gramaj mic prin intermediul calendarului nostru și veți fi cuprinși de dragostea pentru produse coapte. Jucându-vă cu lumina și umbrele, detaliile produselor coapte sunt evidențiate în special. În acest fel, de exemplu, crăpătura crustei unui Schrippe sau a unui Pão Francês brazilian este prezentată minunat prin intermediul fotografiei alb-negru. Dar și detaliilor, cum ar fi gaura tipică mare din miezul specialității italiene Rosetta Soffiata sau textura minunată a crustei unui Rosenbrötchen, le sunt acordate o atenție deosebită.

Rețeta corespunzătoare vă va fi disponibilă întotdeauna aici, pe site-ul nostru, la începutul fiecărei luni. În plus, pe canalul nostru de YouTube, vor fi lansate 12 videoclipuri scurte, care prezintă imagini speciale ale fabricării produselor de panificație și ale producției foto. Exact ce trebuie!