De la natura ce-i mai bun
Bine ati venit
in lumea IREKS
Ireks

Date importante din istoria companiei

1856

Maestrul brutar si berar Johann Peter Ruckdeschel incepe sa puna bazele propriei sale afaceri cu fabrica de malt si beraria dupa ce se intoarce din America.

1900

Fiul sau, Johann Andreas Ruckdeschel, pune bazele dezvoltarii sectorului de ingrediente pentru brutarii: “Ruckdeschel's Milliose” devine o piatra de hotar in sectorul brutariilor artizanale. Primul ameliorator diastatic pe baza de malt sub forma de faina a devenit curand o institutie in brutarii, atat acasa cat si in strainatate.

1927

Revista pentru clienti “Des Bäckers kleiner Ratgeber” apare in circulatie in mai mult de 100,000 exemplare si serveste brutarilor ca sursa unica de informatie pentru specialisti.

1930

Metoda aluatului pentru paine este revolutionata de FERTIGSAUER. In loc de fermentarea obisnuita de pana la 24 de ore, FERTIGSAUER reduce acest process la doua ore.

1971

Noi game de produse deschid noi oportunitati: se dezvolta linia de produse de cofetarie cu numele MELLA si aceasta a fost constant extinsa pana in zilele noastre. Cativa ani mai tarziu, IREKS pune pe piata primul premix: SOJA-MIX.

1990

Pietele straine si filialele internationale devin din ce in ce mai importante. Astazi Grupul IREKS face afaceri in mai mult de 90 de tari dar mentine intotdeauna farmecul unei familii traditionale.

1998

La sediul central din Kulmbach, productia noilor ingrediente pentru brutarii intra in vigoare: un sistem de mixare pe lot automat, cu standarde de siguranta la cel mai inalt nivel, pentru a face posibila fabricarea produselor de o calitate excelenta.

Fondarea OOO IREKS in Moscova formeaza baza pentru expansiunea continua a afacerii noastre in Rusia.

2002

IREKS isi consolideaza activitatile in regiunea Americii de Sud.

2004

Odata cu cumpararea companiei Dreidoppel, competenta internationala a Grupului – mai ales in ceea ce priveste aromele, ingredientele de baza si decorurile – s-a extins si mai mult.

2011

Prin achizitia Grupului TRIER, IREKS isi intareste pozitia pe piata in Rusia.

Prezenta internationala a Grupului de Companii este extinsa prin fondarea filialei chinezesti IREKS (SHANGHAI) FOOD Co., Ltd.

2016

IREKS NORTH AMERICA Ltd. isi incepe activitatea si se impune pe piata Nord Americana ca si furnizor cu radacini europene.

Astazi

Chiar si la 160 de ani dupa ce compania a fost fondata, IREKS inca se vede ca o afacere de familie, unde cultura unica a companiei garanteaza ceea ce li se promite clientilor:

De la natura ce-i mai bun!